Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Verona, Valentinnapon

Azonosító szám: 16595időtartam: 4nap / 3 éjszakautazás: busszalindulás: Budapest
2019. február 14., csütörtök
Hotel 3***
Program
Program:

1. nap:
Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor. Folyamatos utazás rövid szünetekkel Szlovénián át. Késő délután érkezés Veronába. Elsőként egy buszos városnézés keretében ismerjük meg a vörös téglavárost, Este szállásfoglalás Verona környékén.2. nap:

Reggeli után egy belvárosi romantikus séta keretében ismerkedünk tovább Rómeó és Júlia városával. Sétánk a város nyüzsgő főterén indul. Itt található az Aréna is, amely az ókori világ 3. legnagyobb amfiteátruma volt, 30 ezer nézőt tudott befogadni. Nyaranta a világhírű Operafesztiválnak ad helyszínt. Innen a Piazza delle Erbére sétálunk, melyet csodálatos középkori házak és tornyok szegélyeznek. Ennek közelében megtekintjük Júlia házát, ahol a híres erkély látható és ahol szerelmesek százai hagynak üzenetet Júliának. További sétánk során megtekintjük még a Scaligeri sírokat, a Sant'Anastasia templomot, a Dómot és a Ponte Pietrát. A séta után szabadidő következik. Részvétel a "Verona in Love" Valentin napi rendezvényeken. Este visszautazás a szállásra.3. nap:

Egész napos szabad program Veronában vagy fakultatív kirándulás Milánóba. Reggeli után egész napos városnézés Milánóban. A városnézés során megismerkedünk a város legfőbb látnivalóival. Elsőként a híres Dómmal, mely a világ negyedik legnagyobb székesegyháza. Az épületet 600 éven át építették és tetejéről csodás panoráma tárul szemünk elé, a szabadidő alatt, aki szeretne, fel tud menni. Innen néhány lépésre található a Galléria Vittorio Emmanuele, amely egy üveggel fedett csarnok elegáns üzletekkel és vendéglőkkel. Itt többek között megtalálható a híres Zucca kávézó, amely leginkább a pesti Gerbeaud-hoz hasonlítható. A csarnok végén a világhírű Scalához jutunk, amely az operaművészet vezető színháza. Innen rövid sétával érjük el a Castello Sforzesco-t, a milánói hercegség tündökésének és bukásának szinterét. A várban ma a város egyik nagy múzeuma tekinthető meg. A közös séta után lehetőség Leonardo híres alkotása, az Utolsó vacsora megtekintésére. Délután szabadidő Milánóban. Este visszautazás a szállásra.4. nap:

Reggeli után Vicenzába megyünk. A 800 ezer lakosú várost a régi kézművesség tette Európa egyik legjelentősebb aranyműves centrumává, ahol napjainkban is kétszáz tonna ilyen nemes fémet dolgoznak fel. A város egyedülálló megjelenését az egyik leghíresebb olasz építésznek, a XVI. században élt Andrea Palladionak köszönheti, akinek épületei, valamint kastélyai, döntő hatást tettek az építészet fejlődésére. A látnivalók közül kiemelkedik a Teatro Olimpico, Vicenza szimbóluma, a város színháza, amely építészetileg ötvözi a romantikus, gótikus, reneszánsz és barokk stíluselemeket. Ezen túl az idelátogató gyönyörködhet a reneszánsz mester olyan további kiemelkedő műveiben, mint a Bazilika vagy a Palazzo Valmarana. A városnéző séta után szabadidő következik, majd hazautazás Szlovénián keresztül. Érkezés Budapestre a késő esti órákban
A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
Elhelyezés
Hotel 3***
Ellátás: reggeli.

Kiegészítő információk
Az ár tartalmazza:
Utazás: autóbusszal
Szállás: 3 éjszaka Verona környékén 3*-os szállodában,
2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
Ellátás: reggeli
Magyar Nyelvű idegenvezetést/csoportkísérőt

Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza. Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

Idegenforgalmi adó: kb. 1,5 Euro/Fő/Éj
Fakultatív vacsora: kb. 16 Euro/Fő/Alkalom (helyszínen fizetendő)!

Fakultatív program:
kirándulás Milánóba: 25 €/Fő + belépőjegyek

Várható költségek: összen. kb.: 45 €/Fő
Verona - Aréna: kb. 10 €/Fő
Vicenza - Teatro Olimpico: kb. 10 €/Fő
Milánó - Dóm: kb. 5 €/Fő
Leonardo - Utolsó vacsora: kb 15 €/fő + 3 €/fő villamos jegy
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. Az utazás min. 35 fő részvételével indul.


Felszállási helyek:
Budapest - 06:00
Budaörs, Pihenőhely - 06:20

Pihenőhelyek: M7 Útvonal:
Váli völgy 33 Km kő - 06:30
Velencei 45 Km kő - 06:40
Fehérvári 59 Km kő - 06:50
Lepsényi 83 Km kő - 07:10
Sóstói 94 Km kő - 07:15
Siófok - TESCO parkoló - 07:20
Balatonlellei 137 Km kő - 07:45
Keresztúri 167 Km kő - 08:20
Zalakomári 192 Km kő - 08:40
Nagykanizsa - TESCO parkoló - 09:00
Sormási 215 Km kő - 09:15


Árak

Az Ön által megadott időpontban és az ahhoz legközelebb eső időszakban az alábbi árak érvényesek.
(Az Ön által válaszott időpont árait tartalmazó oszlopot színessel kiemeltük.)
indulási időpontok:

2019-02-14

időtartam: 3 éjszaka
Hotel 3***
Részvételi díj68 900 Ft/fő
Kötelező járulékok
Foglalási díj500 Ft/db
VOX készülék3 500 Ft/db
BBP
BBP biztosítás580 Ft/fő/nap
Sztornó
Sztornó biztosítás1.50 %
LEFOGLALOM
Az ár tartalmazza:
  • utazást autóbusszal
  • 3 éjszaka szállás költségét 3***-os szállodában
  • reggelis ellátást
  • idegenvezetést
Az ár nem tartalmazza:
  • BBP biztosítást
  • sztornó biztosítást
  • belépőjegyeket
  • fakultatív programot
  • foglalási dij